Una guia vall a vall per descobrir els Pirineus de Catalunya

La Val d'Aran, la Vall de Camprodon, l'entorn de l'Llobregat, la vall Fosca ... National Geographic ha elaborat una guia especial de viatges dedicada als Pirineus de Catalunya que els recorre de vall a vall, d'oest a est. En format d'ebook descarregable de forma gratuïta, la guia proporciona consells i recomanacions per aventurar-se pels espais i monuments més representatius com el Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici o el romànic de la Vall de Boí. És un full de ruta perfecte per conèixer tots els secrets i fer-se amb l'essència dels Pirineus de Catalunya sigui l'estació que sigui.

 

Guía de viajes

 

Els Pirineus formen una galàxia apassionant de valls i rius formada per sis parcs naturals i un parc nacional, més de 1.000 quilòmetres de senders senyalitzats, importants llegats de tant valor que estan declarats com a Patrimoni de la Humanitat. Paisatges sublims, museus, hotels, restaurants, pobles amb encant i milers d'experiències diferents que es poden gaudir anant de vall a vall còmodament en cotxe gràcies a les excel·lents vies de comunicació com explica la Guia.
A més, l'ebook inclou també un mapa interactiu i un llistat d'operadors locals que poden oferir-te una experiència de viatge única als Pirineus. Experts en la destinació, especialitzats en zones concretes que poden muntar un viatge a mida: una estada o ruta combinada amb activitats de tot tipus; allotjaments rurals; restaurants amb estrella; passejades en bici; visites culturals ... i molt més.

Descarrega l'ebook aquí.

 

Guía de viajes