El Cinquè Llac: ruta de senderisme pel Pre-Pirineu

Price
615.00€

Descobreix el màgic llac de Montcortés, fent senderisme a les portes del Pirineu amb El Cinquè Llac.

El Prepirineu és un territori molt poc conegut de Catalunya però ideal per gaudir tot caminant de la natura, la tranquil·litat i la nostàlgia.

Et convidem a pujar al panoràmic Tren dels Llacs i gaudir d´un trajecte excepcional des de la plana de Lleida fins als peus del Pirineu. Quatre són els llacs que trobarem al llarg del recorregut: "Sant Llorenç de Montgai", "Camarasa", "Cellers" i "Sant Antoni".

El Cinquè Llac, que dóna nom a la ruta, és el que trobarem fent aquest itinerari circular de senderisme de mitja muntanya, assequible a tot tipus d’aficionats, senyalitzat i dividit en 5 etapes d´entre 4h. i 6h. de dificultat tècnica baixa. Al llarg dels 105 Km, anirem superant l´orografia canviant que ens ofereix la natura, gaudint d´una de les zones del Pirineu més sorprenents, fins a acabar descobrint el "llac de Montcortés", misteriós i poètic. Un llac encantat, escenari de belles llegendes.

El repòs en els allotjaments rurals esdevindrà també una experiència única: ens oferiran gastronomia de qualitat basada en els nostres deliciosos productes agroalimentaris, ens faran la ruta més lleugera organitzant el trasllat d'equipatge de casa en casa mentre nosaltres caminem sense pes, i ens proporcionaran els dinars en carmanyola i tovalló de roba de farcell com usaven els pastors que recorrien aquests camins.

Tot plegat una gran experiència de turisme responsable i sostenible.