Vol en Globus Aerostàtic entre els Pirineus i la Serra del Cadí (des de Bellver de Cerdanya - Lleida)

Precio
90.00€

Ens enlairarem del centre de l'ampla vall de La Cerdanya (Bellver de Cerdanya)  i gaudirem d'una banda, de la privilegiada vista de tot el Pirineu francès i de l'altra, de la serra del Cadí, les pistes d'esquí de La Masella i La Molina, i el Canigó.

Arribant en ocasions als 2000 metres d'alçada i continuant amb un vol rasant a poca alçada, podrem contemplar verds prats, amb vaques i cavalls, el riu Segre i els pobles de pedra com Prats, Pi, All, Nas, Prullans o el mateix Puigcerdà.

Aquesta és una zona en que els dies de perfectes condicions meteorològiques podem arribar als 3000 metres d'alçada.

Vols en globus de 3 hores aproximadament que es realitzen a primera hora del matí a la zona escollida.

Descripció de l'activitat:
  • Preparació i inflat del globus: L'activitat comença a primera hora del matí, després de les presentacions i unes senzilles instruccions, veureu com es prepara i s'infla el globus, una experiència màgica a la qual us convidem a participar si voleu.
  • Enlairament i vol: Al cap de mitja hora estem preparats per enlairar-nos. El primer moment de no tocar de peus a terra és inoblidable. Volem durant una hora aprox. fent suaus canvis d'alçada controlats pel pilot amb l'objectiu de jugar amb el vent que marcarà la ruta.
  • Aterratge i rescat: El nostre vehicle 4x4 ens segueix a terra comunicat per emissora i després de l'aterratge, un cop recollit el globus, ens portarà al punt d'inici. Si algun amic o familiar vol seguir el vostre globus, pot anar darrere del nostre equip de terra amb el seu vehicle.
  • Certificat, brindis, fotos i extres: L'activitat inclou el certificat i les fotos en format digital del vostre vol. Opcionalment podreu quedar-vos amb nosaltres per celebrar l'experiència amb un esmorzar de forquilla en una masia de la zona (extra no inclòs en el preu).