Els Pirineus a la teva manera

De Pirineus de Catalunya n’hi ha tants com enamorats d’aquestes muntanyes. N’hi ha que cerquen els petits pobles que conserven les cases de pedra i les tradicions. A altres els apassiona la natura i els parcs naturals. També hi ha esportistes que gaudeixen fent activitats a l’aire lliure. I després, els que gaudeixen tastant la gastronomia local en el seu entorn. Viu els Pirineus catalans a la teva manera.

El ritme dels Parcs Naturals

La natura dels Pirineus s’escriu en majúscules als seus parcs naturals. Lluny de la ciutat, el ritme s’alenteix per gaudir-los. Són explosions de natura de característiques molt diferents en funció de la seva ubicació geogràfica.

Pobles dels Pirineus de Catalunya que no et pots perdre

Pobles que s’amaguen en la immensitat d’una vall, petits paradisos on pintors com Picasso van buscar la inspiració o nuclis medievals que han conservat intactes les cases de pedra. Fes una ruta pels pobles més bonics dels Pirineus de Catalunya.

La crida de la natura

Una ruta de BTT per la Val d’Aran, una travessa per senders històrics com el que va fins a Núria, fer parapent prop del Parc Natural del Cadí-Moixeró... Si ets un esportista d’aire lliure, els Pirineus de Catalunya t’esperen.

La recepta pirinenca

Un trinxat o una olla aranesa, combinats amb carn de caça i acompanyats per formatges d’alta muntanya. Un menú pirinenc que, després de visitar les esglésies romàniques i participar en les festes tradicionals, satisfà els visitants més exigents.

Els Pirineus de Catalunya són casa teva

La Marta i en Kai han recorregut els Pirineus de Catalunya. Vols acompanyar-los en el seu viatge?

Vuit dies de recorregut pels Pirineus. Ment oberta i moltes ganes d'aventura, de cultura i, sobretot, de conèixer la seva gent. N'han fet moltes fotografies i porten una llista molt llarga de visites pendents. Tenen clar que hi tornaran. Però ara és el moment de començar el viatge amb ells. T'hi apuntes?