Pirineus, a través d'altres ulls

Mitjà i autor
Bike&Trekking Magazine (Roel van Schalen)
Any
2014

When you ride in the middle of these mountains, you feel inhospitable tall and immeasurably stretched. The mountains led you to reason. They make tangible the power of nature, the insignificance of man”

Mitjà i autor
Fiets en Wandelbeurs Beurskrant & hicle.com (Stefan Maas)
Any
2014

“El Pre-Pirineu i els Pirineus de Catalunya son com un gran pati de jocs on realitzar senderisme i bicicleta per camins plens de rutes amb vistes espectaculars”

Mitjà i autor
O2 Bikers (Christophe Maurice)
Any
2014

“An undiscovered ideal destination, especially for cyclers”

Mitjà i autor
Wereld voor Fietsers (Don Muschter)
Any
2014

“We cross the Natural Park with the majestic mountains from west to east, passing by the Coll de la Bena and descending towards Bagà. I am delighted again. It’s incredibly quiet.”

Mitjà i autor
Tracks & Trails
Any
2016

Je veux quelque chose de différent, mais il faut que ce soit spécial (bon) !
Pyrénées catalanes.

Mitjà i autor
WinterSport Magazine (Hans Avontuur)
Any
2017

“Boí Taüll is an ideal place for winter sports practice, with similar characteristics to the French ski slopes and less crowded.”

Mitjà i autor
Grandes Espacios (Dioni Serrano)
Any
2017

"Un centro BTT con más de veinte itinerarios, una popular vía verde, un tramo de una ruta cicloturista que rodea Cataluña, varias etapas de la Transpirenaica, el tramo alto de la Ruta del Ter... todo esto se da la mano en el Ripollès, una comarca de los Pirineos de Cataluña que quiere convertirse en el Sancta Sanctorum del turismo de bicicleta".

Mitjà i autor
Bergen Magazine (Peter Strookman, Johan Gerrit Marinnus Uittenbogaard)
Any
2017

"Poc abans d’arribar al Refugi Restanca l’hivern deixa pas a la primavera mostrant la vall una multitud de colors de flors i plantes. Vermell, blau i violeta alternen el paisatge verd. El cel blau intens contrasta bellament amb les roques grises."

Mitjà i autor
El País - Paco Nada
Any
2017

"L’Entorn no pot resultar més idíl·lic"

Mitjà i autor
Greentraveller (Richard Hammond, Holly Rooke)
Any
2017

“As well as the scenery, the route is impressive for the way it allows visitors to connect with the landscape and the history of the region.”

Mitjà i autor
AS Magazine
Any
2018
Mitjà i autor
Backpacking Bananas
Any
2018
Mitjà i autor
Wallride (David Cachón)
Any
2018

"Découvrez les zones les plus accessibles et les plus spectaculaires des Pré-Pyrénées et Pyrénées catalanes. Des zones d'une grande richesse paysagère"

Mitjà i autor
Backpacker – USA
Any
2018

“Explore the alpine for endless vistes, mountains galore, and a touch of glass”

Mitjà i autor
Revista OXIGENO
Any
2018

"Al camí quedaran experiències inoblidables, moltes nits de refugi, paisatges irrepetibles a valls úniques i situacions imprevistes on posar a proba l’experiència i el control dels recursos muntanyencs que es duguin a la motxilla."

Mitjà i autor
Snow Magazine USA (Roger Fulton)
Any
2019

"Far la pols és la recerca de gairebé tots els esquiadors i snowboarders experts, i al Pirineu català, això vol dir anar cap a Baqueira Beret".